Arkitekt og designer Astrid Brønden står bag brandet Brønden Living. Hun designer multifunktionelle produkter til hjemmet med tanke på kvalitet, æstetik og bæredygtighed. Brønden Livings produkter designes ud fra compact living filosofien, hvor tingene ofte har flere funktioner og hvor smarte opbevaringsløsninger bliver tænkt ind i forskellige produkttyper.

Produkterne bidrager også æstetisk til rummet. Både igennem formgivning og kvaliteten af produktet. Ved at vælge multifunktionelle løsninger kan man frigive plads i hjemmet. Dermed bliver helhedsindtrykket mere overskueligt og roligt, så man kan slappe af uden forstyrrende elementer.

Astrid producere selv sine prototyper og udvikler sine produkter i værkstedet, hvor hun har en føling med produktet fra den første skitse til det endelige produkt. Nogle af produkterne producerer Astrid selv, andre bliver produceret i Europa af møbelsnedkere og andre håndværkere, der er kendt for at lave håndlavede produkter af høj kvalitet. Materialerne, som bliver brugt i produktionen, er primært massivt FSC certificeret træ, metal, økologisk bomuld og andre økologiske eller biologisknedbrydelige materialer, som sammen med håndværket giver en gennemskuelighed og ærlighed til produktet.

Virksomheden og produkterne er bygget op omkring kærneværdier, som er med til at holde fokus på de vigtige ting.

Kvalitet.

de bedste materialer og det bedste håndværk

Funktionalitet.

skal fungere i hverdagen

Æstetik.

mærk glæden ved at se

Bæredygtighed.

minimalt spild

Samvittighed.

overfor hinanden og naturen