-62%

ArchiveBench

DKK 3.995 DKK 1.500

ArchiveBench er det første produkt fra Brønden Living, designet af Astrid Brønden og er et kombineret sidde og opbevaringsmøbel.

Compare
Share

ArchiveBench er lavet af lokalt produceret FSC-certificeret eg og håndvævet økologisk bomuldsstof. Metalstopperen i enden af bænken er lavet af rustfrit stål. Egetræet er behandlet med hvidpigmenteret olie, hvilket giver ArchiveBench et råt og lyst skandinavisk udtryk. Stoflommerne fås i to farver: Black og Olive.

ArchiveBench er en bænk med arkivlommer, hvor du kan opbevare tøj, som er brugt men ikke beskidt, halstørklæder, vanter, magasiner og andre ting, der ellers bare vil ligge og flyde. Du kan sidde på bænken imens du tager strømper eller sko på, hvilket gør den anvendelig både i soveværelset, i entréen og alle andre steder du kan forestille dig.

Stoflommerne sidder fast på rundstokke, der kan skubbes til siden, når man skal åbne en lomme. Man kan også flytte de løse rundstokke ind og sidde imellem de fikserede rundstokke, som udgør sædet. Det gør man, hvis man vil fiksere en lomme eller ønsker opbevaring hele vejen hen under sædet. En stålstang er monteret i enden af møblet. Den fungerer som stopper for lommerne og giver møblet ekstra stabilitet.

Vægt 8 kg
Størrelse 80 × 40 × 43 cm
Farve

Black, Olive

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

SKU: 001 Categories: , , , ,