KeyHook

DKK 275

Med KeyHook får du stilfuld opbevaring af dine nøgler og du kan altid finde din nøgle når du skal ud af døren.

Compare
Share

KeyHook er en magnetisk knage med en træbrik, der kan sættes i nøgleringen og hænges op på knagen ved hjælp af magnetisme. På den måde kan du hænge dine nøgler op på knagen når du kommer hjem, og finde dem når du skal afsted igen.

Udover opbevaring af nøgler kan selve knagen bruges til at hænge fx tasker og tørklæder på. I stedet for nøgleopbevaring kan man hænge andre ting i stroppen som fx briller, solbriller og kuglepinde. Man kan også sætte postkort og andre småting i spænd imellem knagen og brikken og bruge dem som opslagstavle.

KeyHook er en håndlavet knage med en matchende brik af egetræ og linoleum. Farvede linoleumsskiver er indlagt i det massive egetræ og giver knagen og brikken en varm og blød overflade. Stroppen på brikken er lavet af lædersnøre og den medfølgende nøglering er i rustfrit stål. Under linoleumsskiven på knagen sidder en kraftig magnet, der fanger stålet i nøglebrikken. Brikken i sig selv er altså ikke magnetisk og sætter sig ikke fast på ting i tasken eller i lommen.

Knagen er en del af LinoleumHook serien og fås også i en ikke magnetisk udgave eller som magnetisk knage uden en nøglebrik. Hele serien kan kombineres så du får en skræddersyet opbevaringsvæg, der passer til netop dine behov.

Linoleum er et naturligt og slidstærkt materiale, så knagen vil ikke miste farven med tiden og eventuelle småridser heler sig selv igen. Egetræ er et levende naturmateriale, der bliver ved med at arbejde. Der kan derfor opstå ujævnheder og små sprækker i overfladen. De fleste ujævnheder vil kunne pudses væk med fint sandpapir. Med tiden vil egetræet få en mørkere nuance.

Du kan vælge imellem 5 forskellige farver linoleum, som er valgt fra Forbo Desktop møbellinoleum farvekataloget. Farven vil altså matche andre produkter som fx køkkenlåger du måtte have i de samme farver, dog med forbehold for små nuanceforskelle i Forbos egen produktion.

Knagen leveres med en monteringsskrue, der skrues i vægen med en torx bit T15. Efterfølgende skrues knagen direkte på gevindet, der stikker ud af vægen. Husk at bore for og montere en rawplugs i vægen inden du skruer skruen i.

Størrelse 5 × 3.4 cm
Farve

Iron, Powder, Mushroom, Mauve, Burgundy

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

SKU: N/A Categories: , ,