LeatherGrip

DKK 47

Lædergreb med en messing eller stål detalje til montering på låger eller skuffer.

Compare
Share

Lædergreb kan bruges til at give et gammelt møbel nyt liv. Du kan også bruge grebene til forskellige gør-det-selv projekter, eller de kan monteres på skabslåger og køkkenlåger. Læderet tilfører kant og personlighed til din indretning.

Brøden Livings lædergreb er lavet af naturfarvet kvalitetslæder, der er lyst i starten, men bliver mørkere og mere patenteret med tiden. De monteres med en maskinskrue i enten messing eller rustfri stål. Grebene kan monteres på låger og skuffefronter i et 5 mm hul. Grebene fås med forskellige monteringsskruer alt efter hvor tyk din låge er. På låger der er 9-24 mm bruges en skjult monteringsløsning, så alt du kan se på bagsiden af din låge er et fladt skruehoved. Mål tykkelsen på det element, grebet skal monteres på og vælg den rigtige tykkelse i menuen.

Størrelse 2.5 × 5.5 cm
farve skrue

messing, stål

låge tykkelse

5-8 mm, 9-11 mm, 12-15 mm, 16-19 mm, 20-24 mm

1. Lædergrebet skal monteres i et 5 mm bredt hul (4 mm hvis du montere med spændeskive og møtrek) i en låge, skuffefront eller lignende. Hvis der allerede er et hul, kan det være at det skal udvides og ellers markere du op hvor dit greb skal sidde og bore hullet med et 5 mm bor.
2. Fold læderstrimlen så den pæne side med logoet vender udad og de to huller møder hinanden. Stik maskinskruen igennem hullerne i læderstoppen.
3a. Sæt iskruningsbøsningen i hullet fra bagsiden af lågen.
Hold imod på bagsiden med en skruetrækker i iskruningsbøsningen og skru maskinskruen fast fra forsiden med en anden skruetrækker.
3b. Hvis du har en smald låge og derfor har en spændeskive og en møtrek i stedet for en iskruningsbøsning, stikker du maskinskruen igennem lågen fra forsiden, hvorefter du sætter spændeskiven og møtrekken på fra bagsiden. Møtrekken spændes til med en svensknøgle.
4. Sørg for at stroppen vender nedad og at hjørnerne af læderet flugter inden du spænder skruen helt til. Resultatet bliver pænest hvis skruen vender med kærven vandret.

Til montering skal du bruge:
Skruetrækker med lige kærv 5, 2 stk.
Evt. boremaskine m. 5 eller 4 mm bor
Evt. tommestok
Evt. svensknøgle til møtrek

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.