LinoleumHook

DKK 97,00

LinoleumHook serien består af knager med forskellige og anderledes funktioner, der kan kombineres efter dine behov.

Compare
Share

LinoleumHook er en håndlavet knage af egetræ og linoleum. En farvet linoleumsskive er indlagt i den massive egetræsknage og giver knagen en varm og blød overflade. Knagen fås både med og uden linoleum og desuden som en magnetisk knage med forskelligt tilbehør fx en nøglebrik. Hele serien kan kombineres så du får en skræddersyet opbevaringsvæg, der passer til netop dine behov.

Linoleum er et naturligt og slidstærkt materiale, så knagen vil ikke miste farven med tiden og eventuelle småridser heler sig selv igen. Egetræ er et levende naturmateriale, der bliver ved med at arbejde. Der kan derfor opstå ujævnheder og små sprækker i overfladen. De fleste ujævnheder vil kunne pudses væk med fint sandpapir. Med tiden vil egetræet få en mørkere nuance.

Du kan vælge imellem 5 forskellige farver linoleum, som er valgt fra Forbo Desktop møbellinoleum farvekataloget. Farven vil altså matche andre produkter som fx køkkenlåger du måtte have i de samme farver, dog med forbehold for små nuanceforskelle i Forbos egen produktion.

Knagen leveres med en monteringsskrue, der skrues i vægen med en torx bit T15. Efterfølgende skrues knagen direkte på gevindet, der stikker ud af vægen. Husk at bore for og montere en rawplugs i vægen inden du skruer skruen i.

Knagen kan også bruges som greb til skuffer og skabslåger. Du skal bruge en M6 bolt til montering, med en længde på ca. 1 cm + lågens tykkelse. Hullet i lågen skal være 6 mm i diameter.

Egetræet er ubehandlet, men hvis du har andre egetræsoverflader du gerne vil have knagen til at matche, kan du selv give knagen en overfladebehandling med den samme olie eller bejdse, som du har brugt til fx din bordplade. Knagen skal kun behandles hvis du ønsker et andet udtryk. Knagen er super fin som den er.

 

Størrelse 4 × 3.5 cm
Farve

mushroom, mauve, iron, burgundy, powder, oak

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.