MagneticHook

DKK 185

Magnetisk knage fra LinoleumHook serien.

Compare
Share

Denne magnetiske knage fra LinoleumHook serien kan både bruges til at hænge ting på, som man ville gøre på en almindelig knage, og til at sætte ting af magnetiske metaller på. Du kan fx montere knive, køkkenudstyr, pincetter, kuglepenne, lightere osv. Kun fantasien sætter grænser, så længe der er magnetisk metal, som fx stål, i det du vil hænge op udenpå knagen.

MagneticHook er en håndlavet knage af egetræ og linoleum. En farvet linoleumsskive er indlagt i den massive egetræsknage og giver knagen en varm og blød overflade. Under linoleumsskiven sidder en kraftig magnet. Knagen fås også i en ikke magnetisk udgave eller med en nøglebrik. Hele serien kan kombineres så du får en skræddersyet opbevaringsvæg, der passer til netop dine behov.

Linoleum er et naturligt og slidstærkt materiale, så knagen vil ikke miste farven med tiden og eventuelle småridser heler sig selv igen. Du kan vælge imellem 5 forskellige farver linoleum, som er valgt fra Forbo Desktop møbellinoleum farvekataloget. Farven vil altså matche andre produkter som fx køkkenlåger du måtte have i de samme farver, dog med forbehold for små nuanceforskelle i Forbos egen produktion.

Farve

mushroom, mauve, iron, burgundy, powder

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.