ShoeRack

DKK 400DKK 600

Skostativet er det ideelle valg til en smal entré.

Compare
Share

Det enkle og luksuriøse skostativ er designet til at passe ind i ethvert skandinavisk hjem. Selv i lejligheder med smalle entréer passer skostativet ideelt, da det kun stikker 8 cm ud fra vægen. Desuden tilføre det anderledes skostativ kant til din indretning og de naturlige materialer bringer visuel varme til rummet.

Du kan selv sammensætte modulerne, så de passer til netop din væg. Ved at sammensætte flere moduler efter hinanden, kan du få et meget bredt skostativ og ved at sætte modulerne over hinanden kan du få et smalt og højt skostativ. Modulet på 90 cm kan rumme 3 par sko imens modulet på 60 cm kan rumme 2 par. Modulerne er lavet så de passer sammen i forlængelse af hinanden. Du kan altså sætte et 90 cm og et 60 cm modul sammen og få et 120 cm langt skostativ, med plads til 5 par sko. Modulerne er designet til at matche vores HangerStraps, så de kan hænge over hinanden. Listerne i ShoeRack har de samme dimensioner som i HangerStraps: D2 x H2,5 cm.

Skostativet er lavet af ubehandlet, massiv, FSC-certificeret egetræ og læder. De naturlige materialer vil med tiden blive mørkere og få en flot patina. Læderet er monteret på egetræslisten med messingskruer og økologisk lim. Stativet monteres med messingskruer, der skrues hele vejen igennem læder og liste.

Egetræslisten fungerer som afstandsstykke til vægen og sørger for at dine sko ikke røre ved vægen. Vi anbefaler dog at du ikke sætter våde sko direkte i skostativet, da det kan forårsage skjolder.

Skostativet passer til de fleste sko og højhælede sko. Hvis du har brede sko, kan stroppen være lidt stram til en start, men læderet vil give sig med tiden. Stativet er ikke velegnet til støvler med høje skafter, da skaftet vil stikke langt ud fra vægen.

Størrelse 8 × 2.5 cm
Længde

60 cm, 90 cm

1. Start med at markere op på væggen hvor dine huller skal være. Brug evt. skostativet som skabelon ved at holde det op mod væggen og stikke skruerne eller en blyant igennem hullerne. Skruerne giver du et let slag med en hammer. Sørg for at holde skostativet i vater og at logoet vender rigtigt imens du markerer hullerne op.
2. Bor hullerne i væggen med et 5 mm bor.
3. Sæt rawplugs i hullerne. De skal skubbes helt ind i væggen.
4. Hold skostativet op på væggen ud for hullerne imens du montere det med skruerne med en håndskruetrækker. Resultatet bliver pænest hvis alle skruerne vender med kærven vandret.

Til montering skal du bruge:
Vaterpas
Hammer eller blyant
Boremaskine m. 5 mm. bor
Skruetrækker med lige kærv 5

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

SKU: N/A Categories: , , ,